A kérdés, hogy szabálytalanul parkol-e a Farkas Flóriánhoz köthető autó?

Megosztás

Úgy tűnik, a szolnoki Farkas Flórián továbbra is a törvény felett állónak vélheti saját magát. Az egyebek mellett a Híd a munka világába projekttel is ehíresült korábbi roma vezető a projektet simán megúszhatta, végül senki sem volt felelős semmiért.

Korábban is meghajolhatott előtte a hatalom, hiszen személye annyira fontos lehetett már korábban is, hogy Göncz Árpád köztársasági elnök személyesen adott neki amnesztiát. 1998 márciusában az államfő megszüntette a Farkas Flórián – akkor az Országos Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke – ellen gazdasági bűncselekmények miatt indított eljárást, így el is maradt a későbbi Fidesz-szövetséges már kitűzött bírósági tárgyalása.

Nos, úgy tűnik, elég sok mindent megúszott már Farkas Flóri, ahogy csak Szolnokon nevezik és úgy tűnik, szabálytalan parkolásait is elnézik neki.

Szemtanúk szerint ugyanis rendszeresen többször is szabálytalanul parkol, amikor megérkezik a szolnoki Szigligeti utcába. Ahogy látható, nem mondható el, hogy esetleg zavarná az útkereszteződés a leállásban.

A szemtanúk szerint a képeken látható autóból látták őt kiszállni. Amúgy ezzel az autóval látható évek óta Szolnokon, holott 2022-es vagyonnyilatkozata alapján nem rendelkezett személygépkocsival.

A mellékelt fotók két különböző alkalommal készültek.

Úgy tűnik, ez az autó igencsak belóg az útba. Talán ezért gondolhatja azt a vezető, hogy ő senkit sem zavar, mert csak egyenesen és jobbra lehet kanyarodni, vagyis neki jobbról úgysem érkezik semmi.

Kapcsolódó cikkek